Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of sodium and magnesium by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu.
NORMA vydána dne 31.3.2008
Označení normy: BS EN 15505:2008
Datum vydání normy: 31.3.2008
Kód zboží: NS-87108
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 56731 5 Status: Confirmed
30.11.2008
30.6.2009
NEPLATNÁ
31.12.2008
31.1.2010
31.1.2010
31.1.2010
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.