Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Non-fatty food. Determination of bromide residues. Determination of inorganic bromide.
Automaticky přeložený název:
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů.
NORMA vydána dne 15.8.2000
Označení normy: BS EN 13191-2:2000
Datum vydání normy: 15.8.2000
Kód zboží: NS-83545
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 34848 2 Status: Confirmed
31.1.2002
31.3.2013
NEPLATNÁ
12.4.2002
NEPLATNÁ
10.9.2002
2.4.2003
24.4.2003
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.09.2025 (Počet položek: 2 230 856)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.