ASTM F2875-10(2015)

Standard Guide for Laboratory Requirements Necessary to Test Commercial Cooking and Warming Appliances to ASTM Test Methods

Automaticky přeložený název:

Standardní Průvodce pro laboratorní nezbytné požadavky pro testování komerčních vaření a ohřívání spotřebiče ASTM zkušební metody



NORMA vydána dne 1.3.2015


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2010.10 bez DPH
2 010.10

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F2875-10(2015)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2015
Kód zboží: NS-588559
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Chemické laboratoře. Vybavení laboratoří

Anotace textu normy ASTM F2875-10(2015) :

Keywords:

cooking-energy efficiency, efficiency testing, idle energy rate, idle rate, laboratory practices, laboratory qualifications, food service equipment, food service equipment test methods,, ICS Number Code 71.040.10 (Chemical laboratories. Laboratory equipment)

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.