ASTM F2687-13

Standard Practice for Life Cycle Cost Analysis of Commercial Food Service Equipment

Automaticky přeložený název:

Standardní praktiky pro analýzy životního cyklu Náklady na Commercial Food Service Equipment



NORMA vydána dne 1.6.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 882.60 bez DPH
1 882.60

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F2687-13
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2013
Kód zboží: NS-54377
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Kuchyňská zařízení obecně

Anotace textu normy ASTM F2687-13 :

Keywords:
commercial food service equipment, equipment life, life cycle cost analysis, net present value, operating cost, ICS Number Code 97.040.01 (Kitchen equipment in general)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.