Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Slow Cook/Hold Ovens and Hot Food Holding Cabinets
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro Slow Cook / Držte trouby a teplé jídlo udržovací skříně
NORMA vydána dne 1.3.2015
Označení normy: ASTM F2202-02(2015)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2015
Kód zboží: NS-588552
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
cook and hold oven, foodservice equipment, holding oven, hot food holding cabinet, low temperature cook oven, mobile warmer, oven, roll-in warmer, slow cook oven, warmer,, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||
1.1 This specification covers commercial electric slow cook/hold ovens and hot food holding cabinets. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 The following safety hazards caveat pertains only to the test methods portion, Section 8, of this specification. This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory requirements prior to use. |
||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||
|
Poslední aktualizace: 07.05.2024 (Počet položek: 2 897 585)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.