Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Deep-Fat Fryers, Gas or Electric, Open
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro Hluboce smažiče , Plynový nebo elektrický , Open
NORMA vydána dne 1.9.2005
Označení normy: ASTM F1963-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2005
Kód zboží: NS-52257
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
basket-lift, cooking medium, electric, filter, fryer, induction heating, resistive heating, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
1. Scope | ||||||||||||||
1.1 This specification covers commercial deep fat fryers which use electricity or gas as the heat source. These units also are known as fryers and are for use in commercial and institutional food service establishments. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are provided for information only. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||
|
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.