ASTM F1885-04(2010)

Standard Guide for Irradiation of Dried Spices, Herbs, and Vegetable Seasonings to Control Pathogens and Other Microorganisms

Automaticky přeložený název:

Standardní Příručka pro ozařování sušených koření, bylinek a zeleniny Koření ke kontrole patogenů a jiné mikroorganismy



NORMA vydána dne 1.12.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1746.70 bez DPH
1 746.70

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1885-04(2010)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2010
Kód zboží: NS-51952
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ASTM F1885-04(2010) :

Keywords:

bacteria, herbs, irradiation, labeling, microorganisms, molds, packaging, pathogens, processing, seasonings, spices, yeasts, Bacteria/bacterial control, Contamination--food, Dried spices/herbs/vegetable seasonings, Food irradiation, Herbs, Microorganisms, Molds, Pathogens, Seasonings, Spices, Spoilage, ICS Number Code 67.220.10 (Spices and condiments)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.