Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Kettles, Steam-Jacketed, 32 oz to 20 gal (1 to 75.7 L), Tilting, Table Mounted, Direct Connected, Gas Fired and Electric Fired
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro varné konvice, parním pláštěm , 32 oz až 20 Gal ( 1-75,7 L ) , výklopná, Stolní Mounted , Direct Connected , plynové a elektrické Fired
NORMA vydána dne 15.6.1995
Označení normy: ASTM F1603-95(2001)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.6.1995
Kód zboží: NS-50892
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
food service equipment, kettle, steam jacketed, ICS Number Code 91.140.65 (Water heating equipment)
1. Scope | ||||||||||||||||||||||||||||
1.1 This specification covers jacketed kettles that utilize steam as a heat source for cooking food in commercial and institutional food service establishments. This specification does not cover equipment used by food processors who normally package the food that they cook. 1.2 The values stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||||||||||||||||
2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||||||||
|
Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.