ASTM F1356-22

Standard Guide for Irradiation of Fresh, Frozen or Processed Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.1.2022


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 604.50 bez DPH
1 604.50

Informace o normě:

Označení normy: ASTM F1356-22
Datum vydání normy: 15.1.2022
Kód zboží: NS-1049036
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM F1356-22 :

Keywords:

bacteria, cattle, chicken, duck, electron beam, equine, food, gamma radiation, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processed, processing, sheep, swine, turkey, X-radiation, X-ray,, ICS Number Code 07.100.30 (Food microbiology),67.120.01 (Animal produce in general)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.