NORMSERVIS s.r.o.

ASTM F1356-22

Standard Guide for Irradiation of Fresh, Frozen or Processed Meat and Poultry to Control Pathogens and Other Microorganisms

NORMA vydána dne 15.1.2022

Anglicky -
PDF - okamžité stažení (1457.30 CZK)

Anglicky -
PDF + redline - ihned (1748.70 CZK)

Anglicky -
Tištěné (1457.30 CZK)

Anglicky -
Tisk + redline (1748.70 CZK)


Proč Redline?

Redline představuje rychlý a snadný způsob jak porovnat všechny změny mezi aktuální platnou normou a předchozí verzí.

Díky redline se okamžitě dozvíte o:

Ušetřete si čas i starosti!

Díky Redline již nebudete muset ztrácet čas zjišťováním, co se v nové normě změnilo. Redline Vám ušetří čas a zaručí, že se o změnách v normě dozvíte.

Cena

Pokud si zvolíte možnost "Platná norma + Redline", pak dostanete oba dokumenty! A co je nejlepší, cena Platné normy + Redline je pouze o něco málo vyšší než cena samostatné platné normy.

Zobrazit ukázku Redline

The information about the standard:

Designation standards: ASTM F1356-22
Publication date standards: 15.1.2022
The number of pages: 9
Approximate weight : 27 g (0.06 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technické normy ASTM

Annotation of standard text ASTM F1356-22 :

Keywords:
bacteria, cattle, chicken, duck, electron beam, equine, food, gamma radiation, goat, goose, guinea, HACCP, horse, irradiation, labeling, meat, microorganisms, mule, packaging, parasites, pathogens, pigeons, poultry, processed, processing, sheep, swine, turkey, X-radiation, X-ray,, ICS Number Code 07.100.30 (Food microbiology),67.120.01 (Animal produce in general)