Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Specification for Frying and Braising Pans, Tilting Type
Automaticky přeložený název:
Standardní specifikace pro smažení a dušení Pánve , Sklopná Typ
NORMA vydána dne 10.9.1995
Označení normy: ASTM F1047-95(2001)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.9.1995
Kód zboží: NS-48932
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
braising, frying, tilting, ICS Number Code 97.040.20 (Cooking ranges, working tables, ovens and similar appliances)
| 1. Scope | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
1.1 This specification covers tilting frying and braising pans (also known as tilting skillets; hereinafter called braising pans) suitable for the preparation of foods by several methods, such as frying, braising, and boiling. 1.2 Braising pans shall be self-contained units with all required operating and safety controls ready for connection to utilities. 1.3 The values as stated in inch-pound units are to be regarded as the standard. The values in parentheses are given for information only. 1.4 The following safety hazards caveat pertains only to the test methods portion, Section 9, of this specification:This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
||||||||||||||||||||||||||||||
| 2. Referenced Documents | ||||||||||||||||||||||||||||||
|
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2025 (Počet položek: 2 253 153)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.