ASTM E1810-20

Standard Guide for Evaluating Odor and Taste of Fish Suspected of Contamination

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.10.2020


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1671.00 bez DPH
1 671.00

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1810-20
Datum vydání normy: 1.10.2020
Kód zboží: NS-1008094
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Ryby a rybí výrobky

Anotace textu normy ASTM E1810-20 :

Keywords:

contaminant, descriptive testing, discriminative testing, fish, flavors, odors, off flavors, off odors, sensory analysis, shellfish, taint, taste,, ICS Number Code 67.120.30 (Fish and fishery products)

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.