Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Practice for Evaluating an Effluent for Flavor Impairment to Fish Flesh (Withdrawn 2006)
Automaticky přeložený název:
Standardní praxe pro hodnocení odpadních pro příchuť snížení hodnoty do rybího masa (Withdrawn 2006 )
NORMA vydána dne 10.10.2000
Označení normy: ASTM D3696-00
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 10.10.2000
Kód zboží: NS-24515
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
chemicals-environmental analysis, contamination-environmental, effluents, fishes, flavor impairment, evaluating an effluent for flavor impairment to fish flesh, ICS Number Code 13.060.30 (Sewage water)
1. Scope |
1.1 This practice describes procedures for determining the potential of an effluent to cause flavor impairment of fish flesh. Fish can be exposed to effluent either caged at contaminated sites adjacent to a discharge, or to dilutions of an effluent in a laboratory. Depending upon the uptake rate of the chemicals from the discharge into the flesh, 1 day to several weeks might be required before an off flavor is detectable. However, an exposure of 10 days is usually adequate. This practice is applicable to fish in either fresh or salt water. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use.Specific hazard statements are given in Section 7. |
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.