ASTM E1810-12

Standard Practice for Evaluating Effects of Contaminants on Odor and Taste of Exposed Fish

Automaticky přeložený název:

Standardní praxe pro hodnocení Účinky znečišťujících látek na vůni a chuť exponovaných ryb



NORMA vydána dne 1.3.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 758.60 bez DPH
1 758.60

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1810-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2012
Kód zboží: NS-43131
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Ryby a rybí výrobky

Anotace textu normy ASTM E1810-12 :

Keywords:
contaminant, descriptive testing, discriminative testing, fish, flavors, odors, off flavors, off odors, sensory analysis, shellfish, taint, taste, Contamination--food, Fishes, Odor--food, Taste, ICS Number Code 67.120.30 (Fish and fishery products)

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.