Norma UNE 34876:1986 15.1.1986 náhled

UNE 34876:1986

PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED PHOSPHATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS PHOSPHORUS. REFERENCE METHOD.

Automaticky přeložený název:

Produktů taveného sýra. Výpočet obsahu přidaného FOSFÁT EMULDIFYING ZMOCNĚNCŮ vyjádří fosforu. Referenční metodou.



NORMA vydána dne 15.1.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena344.80 bez DPH
344.80

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34876:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571583
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.