Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED PHOSPHATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS PHOSPHORUS. REFERENCE METHOD.
Automaticky přeložený název:
Produktů taveného sýra. Výpočet obsahu přidaného FOSFÁT EMULDIFYING ZMOCNĚNCŮ vyjádří fosforu. Referenční metodou.
NORMA vydána dne 15.1.1986
Označení normy: UNE 34876:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571583
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.12.1985
15.1.1986
15.1.1986
15.3.1986
3.12.2004
28.2.2007
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.