Norma UNE 34877:1986 15.1.1986 náhled

UNE 34877:1986

PROCESSED CHEESE PRODUCTS. CALCULATION OF THE CONTENT OF ADDED CITRATE EMULDIFYING AGENTS EXPRESSED AS CITRIC ACID. REFERENCE METHOD.

Automaticky přeložený název:

Produktů taveného sýra. Výpočet obsahu přidaného CITRAT EMULDIFYING ZMOCNĚNCŮ vyjádří kyseliny citrónové. Referenční metodou.



NORMA vydána dne 15.1.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena344.80 bez DPH
344.80

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34877:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571584
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.