Norma UNE 34879:1986 15.3.1986 náhled

UNE 34879:1986

WHEY CHEESE. DETERMINATION OF DRY MATTER CONTENT. REFERENCE METHOD.

Automaticky přeložený název:

Syrovátkový sýr. Stanovení sušiny obsahu. Referenční metodou.



NORMA vydána dne 15.3.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena422.60 bez DPH
422.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34879:1986
Datum vydání normy: 15.3.1986
Kód zboží: NS-571585
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.