Norma UNE 34875:1986 15.1.1986 náhled

UNE 34875:1986

DETERMINATION OF THE LACTOSE CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS.

Automaticky přeložený název:

STANOVENÍ obsah laktózy a tavených sýrových výrobků.



NORMA vydána dne 15.1.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 311.30 bez DPH
1 311.30

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34875:1986
Datum vydání normy: 15.1.1986
Kód zboží: NS-571582
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.