UNE - Španělské národní normy - strana 6155

Normy UNE - Španělské národní normy - strana 6155

Španělské národní normy UNE vydává společnost AENOR, která se věnuje rozvoji národní standardizace a certifikace ve všech průmyslových sektorech i v sektorech služeb. Jejím cílem je přispívat ke zlepšování kvality a konkurenceschopnosti společností a k ochraně životního prostředí.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy UNE - strana 6155" dle:    


UNE 87006:1992 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. TRIANGULAR TEST.
(Análisis sensorial. Metodología. Prueba triangular.)

NEPLATNÁ vydána dne 10.2.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 201.00


do 7 pracovních dnů
UNE 87008:1992 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. GENERAL GUIDANCE.
(Análisis sensorial de alimentos. Metodología. Guía general.)

NEPLATNÁ vydána dne 24.1.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 666.30


do 7 pracovních dnů
UNE 87010:1993 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. DUO-TRIO TEST.
(Análisis sensorial. Metodología. Prueba dúo-trío.)

NEPLATNÁ vydána dne 23.4.1993

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
955.80


do 7 pracovních dnů
UNE 87013:1996 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. INITIATION AND TRAINING OF ASSESSERS IN THE DETECTION AND RECOGNITION OF ODOURS.
(Análisis sensorial. Metodología. Iniciación y entrenamiento de jueces en la detección y reconocimiento de olores.)

NEPLATNÁ vydána dne 22.4.1996

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 666.30


do 7 pracovních dnů
UNE 87020:1993 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. EVALUATION OF FOOD PRODUCTS BY METHODS USING SCALES.
(Análisis sensorial. Metodología. Evaluación de los productos alimentarios por métodos que utilizan escalas.)

NEPLATNÁ vydána dne 23.4.1993

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 201.00


do 7 pracovních dnů
UNE 87021:1992 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. CUP FOR OIL TASTING
(Análisis sensorial. Utensilios. Copa para la degustación de aceites.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
417.80


do 7 pracovních dnů
UNE 87023:1995 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. METHODOLOGY. RANKING.
(Análisis sensorial. Metodología. Ensayo de clasificación por ordenación.)

NEPLATNÁ vydána dne 16.10.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 471.20


do 7 pracovních dnů
UNE 87024-1:1995 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE FOR THE SELECTION, TRAINING AND MONITORING OF ASSESSORS. PART 1: SELECTED ASSESSORS.
(Análisis sensorial. Guía general para la selección, entrenamiento y control de jueces. Parte 1: Catadores.)

NEPLATNÁ vydána dne 24.7.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 716.40


do 7 pracovních dnů
UNE 87024-2:1996 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE FOR THE SELECTION, TRAINING AND MONITORING OF ASSESSORS. PART 2: EXPERTS.
(Análisis sensorial. Guía general para la selección, entrenamiento y control de jueces. Parte 2: Expertos.)

NEPLATNÁ vydána dne 7.11.1996

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 421.10


do 7 pracovních dnů
UNE 87026:2000 NEPLATNÁ

SENSORY ANALYSIS. GENERAL GUIDANCE AND TEST METHOD FOR THE ASSESSMENT OF THE COLOUR OF FOODS.
(Análisis sensorial. Guía general y método para la evaluación del color de los alimentos.)

NEPLATNÁ vydána dne 19.12.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 398.60


do 7 pracovních dnů

Zobrazen záznam od 61540 až 61550 z celkem 62215 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.