UNE - Španělské národní normy - strana 6057

Normy UNE - Španělské národní normy - strana 6057

Španělské národní normy UNE vydává společnost AENOR, která se věnuje rozvoji národní standardizace a certifikace ve všech průmyslových sektorech i v sektorech služeb. Jejím cílem je přispívat ke zlepšování kvality a konkurenceschopnosti společností a k ochraně životního prostředí.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy UNE - strana 6057" dle:    


UNE-EN 688:1997 NEPLATNÁ

RESILIENT FLOOR COVERINGS. SPECIFICATION FOR CORKLINOLEUM.
(Pružné podlahové krytiny - Specifikace pro korková linolea.)

NEPLATNÁ vydána dne 21.11.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 446.20


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6883:2014 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils - Determination of conventional mass per volume (litre weight in air) (ISO 6883:2007)
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení konvenční objemové hmotnosti (ve vzduchu).)

NEPLATNÁ vydána dne 19.11.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 736.40


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6885:2001 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of anisidine value. (ISO 6885:1998)
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anidisinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.5.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 397.00


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6885:2008 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:2006)
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anidisinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 16.7.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 677.40


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6886:2009 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2006)
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test).)

NEPLATNÁ vydána dne 18.3.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.70


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6887-1:2000 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:1999)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 1: Všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 5.7.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 133.80


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6887-2:2004 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.1.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.70


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6887-3:2004 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 20.2.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 793.00


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6887-4:2004 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky.)

NEPLATNÁ vydána dne 20.2.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.70


do 7 pracovních dnů
UNE-EN ISO 6887-5:2011 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 5: Specifické pokyny pro vzorky mléka a mléčných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.3.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.70


do 7 pracovních dnů

Zobrazen záznam od 60560 až 60570 z celkem 63336 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.