Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Španělské národní normy UNE vydává společnost AENOR, která se věnuje rozvoji národní standardizace a certifikace ve všech průmyslových sektorech i v sektorech služeb. Jejím cílem je přispívat ke zlepšování kvality a konkurenceschopnosti společností a k ochraně životního prostředí.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 1: Metoda průkazu.)
Norma vydána dne 21.2.2018
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 1: Metoda průkazu.)
Změna vydána dne 20.12.2023
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 2: Technika počítání kolonií.)
Norma vydána dne 21.2.2018
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 2: Technika počítání kolonií.)
Změna vydána dne 24.1.2024
Vybrané provedení:
Stainless steel bars for pressure purposes
(Tyče z korozivzdorných ocelí pro tlakové nádoby a zařízení.)
Norma vydána dne 28.12.2016
Vybrané provedení:
Hot rolled weldable steel bars for pressure purposes with specified elevated temperature properties
(Tyče válcované za tepla ze svařitelných ocelí se zaručenými vlastnostmi při vyšších teplotách pro tlakové nádoby a zařízení.)
Norma vydána dne 21.12.2016
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica (ISO 10273:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu suspektních patogenních Yersinia enterocolitica.)
Norma vydána dne 8.11.2017
Vybrané provedení:
Metallic materials - Drop weight tear test
(Kovové materiály - Zkouška padajícím závažím.)
Norma vydána dne 29.11.1999
Vybrané provedení:
Metallic materials - Tube ring hydraulic pressure test
(Kovové materiály - Zkouška prstence vnitřním přetlakem.)
Norma vydána dne 22.2.2000
Vybrané provedení:
Metallic materials - Sheet and strip - Determination of tensile strain hardening exponent (ISO 10275:2020)
(Kovové materiály - Plechy a pásy - Stanovení exponentu deformačního zpevnění tahem.)
Norma vydána dne 3.11.2021
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 31.07.2024 (Počet položek: 2 340 060)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.