Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
TNI je národní dokument nebo převzatá technická zpráva (TR) nebo veřejně dostupná specifikace (PAS) evropských nebo mezinárodních normalizačních organizací. - Technický dokument informativního charakteru, který obsahuje technické údaje nebo technická řešení, která nejsou obsažena v platných normách. TNI obsahuje zpravidla osvědčené údaje ze zrušených norem, jejichž zachování je účelné, nebo technické požadavky, které ještě nemají předpoklad pro zpracování na úrovni normy. Označují se zkratkou TNI a šestimístným číslem podle zásad shodných s tříděním slovenských technických norem (STN). - V případě převzatého mezinárodního nebo evropského dokumentu – převzetí produktu evropských a mezinárodních normalizačních organizací TR a PAS doplňujících soubor norem a specifikaci pod označením TNI. Značení těchto dokumentů je obdobné jako u přejímaných norem (TNI/TR a TNI/PAS).
Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Kalibrácia skúšky pachuti. Časť 2: Tukové potraviny (Norma na priame používanie ako STN).
Oprava vydána dne 1.10.2008
Vybrané provedení:Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Kalibrácia skúšky pachuti. Časť 3: Suché potraviny (Norma na priame používanie ako STN).
Norma vydána dne 1.4.2008
Vybrané provedení:Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Kalibrácia skúšky pachuti. Časť 3: Suché potraviny (Norma na priame používanie ako STN).
Oprava vydána dne 1.10.2008
Vybrané provedení:Potravinárske stroje. Usmernenie. Materiály pre potravinovú oblasť (Norma na priame používanie ako STN).
NEPLATNÁ vydána dne 1.10.2008
Vybrané provedení:Bezpečnosť kolotočov a zábavných zariadení. Odpovede na otázky k výkladu súboru noriem EN 13814: 2019 (Norma na priame používanie ako STN).
Norma vydána dne 1.8.2024
Vybrané provedení:Potraviny rastlinného pôvodu. Multiplicitná metóda stanovenia rezíduí pesticídov metódou GC alebo LC analýzy s predchádzajúcou extrakciou acetonitrilom a čistením disperznou SPE. Údaje validácie modulárnej metódy QuEChERS (Norma na priame používanie ako STN).
Norma vydána dne 1.8.2017
Vybrané provedení:Analýza potravín. Stanovenie rezíduí pesticídov metódou GC-MS. Retenčné časy, parametre hmotnostnej spektrometrie a informácie z odozvy detektora (Norma na priame používanie ako STN).
Norma vydána dne 1.6.2013
Vybrané provedení:Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu.
Norma vydána dne 1.7.2011
Vybrané provedení:Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
Norma vydána dne 1.11.2001
Vybrané provedení:Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 3: Pokyny na sérotypizáciu Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3: 2014) (Norma na priame používanie ako STN).
Norma vydána dne 1.11.2014
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 19.01.2025 (Počet položek: 2 221 213)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.