GOST - Ruské národní normy - strana 4508

Normy GOST - Ruské národní normy - strana 4508

GOST - Státní normy Gosudarstvennye Standarty
Ruské normy Gosstandart (GOST) pokrývají více než 20 průmyslových odvětví včetně ropného průmyslu, chemického průmyslu, těžebního průmyslu i minerálních zdrojů, silnoproudých i elektrických zařízení a ropných i plynových produktů. Organizace GOST, která byla původně zřízena za Sovětského svazu, měla za úkol vyvinout a zrealizovat státní politiku v oblasti normalizace. Tato normalizační instituce byla přijata Společenstvím nezávislých států (CIS) a je spravována Euroasijskou radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci (EASC).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy GOST - strana 4508" dle:    


GOST R 51446-99 NEPLATNÁ

Microbiology. Food stuffs. General rules for microbiolocal examinations

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 322.80


SKLADEM
GOST R 51449-99 NEPLATNÁ

Green (raw) coffee. Preparation of samples for use in sensory analysis

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
918.30


SKLADEM
GOST R 51450-99 NEPLATNÁ

Green (raw) coffee. Types of the defects

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 458.50


SKLADEM
GOST R 51455-99 NEPLATNÁ

Yogurt. Potentiometric method for determination of titratable acidity

NEPLATNÁ vydána dne 1.7.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
837.30


SKLADEM
GOST R 51456-99 NEPLATNÁ

Butter. Potentiometric method of determination of pH of the serum

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
972.30


SKLADEM
GOST R 51458-99 NEPLATNÁ

Cheese and processed cheese products. Determination of mass-percent of total phosphorus. Molecular absorption spectrometric method

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
972.30


SKLADEM
GOST R 51461-99 NEPLATNÁ

Processed cheese products. Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
918.30


SKLADEM
GOST R 51467-99 NEPLATNÁ

Caseins and caseinates. Method for determination of pH

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
972.30


SKLADEM
GOST R 51471-99 NEPLATNÁ

Milk fat. Detection method of vegetable fat by gas-liquid chromatography of sterols

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 053.30


SKLADEM
GOST R 51473-99 NEPLATNÁ

Milk. Spectrometric method for determination of total phosphorus content

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
972.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 45070 až 45080 z celkem 49624 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.