Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Přibližně 4,000 odborníků v aktivních výborech v Rakousku vytváří normy pro domácí, evropský i světový trh. Zohledňují zájmy ekonomiky, spotřebitelů, výzkumu, správy i společnosti.
Ve spolupráci s nimi společnost Austrian Standards – rakouská normotvorná organizace – přináší řešení, která všechno dokonale spojují, a zjednodušují život. Společnost Austrian Standards si zakládá na co nejrychlejších dodávkách know-how uloženého v normách tak, aby z něj lidé i ekonomika mohli těžit.
Společnost Austrian Standards, založená v roce 1920, zahrnuje obchodní divize zaměřené na vývoj, poradenství, vydavatelství, školení a certifikaci a financuje standardizační systém z více než 80 procent prostřednictvím prodeje svých produktů a služeb. Její právní základ je definován v Normotvorném zákonu (Normengesetz 2016).
Milch und Milchprodukte - Methoden der Probenentnahme
NEPLATNÁ vydána dne 1.5.1991
Vybrané provedení:Mikrobiologische Untersuchung von Milch und Milchprodukten - Zählung von Coliformen (Koloniezählverfahren bei 30 °C)
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1994
Vybrané provedení:Mikrobiologische Untersuchung von Milch und Milchprodukten - Zählung von Hefen und Schimmelpilzen
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1994
Vybrané provedení:Mikrobiologische Untersuchung von Milch und Milchprodukten - Zählung von Mikroorganismen (Koloniezählverfahren bei 30 °C) - Referenzverfahren
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1994
Vybrané provedení:Milch und Milchprodukte - Leitfaden zur Probenahme - Erläuterungen zu ÖNORM EN ISO 707
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.1998
Vybrané provedení:Bestimmung des Säuregrades von Milch und flüssigen Milchprodukten nach Soxhlet-Henkel, modifiziert nach Morres
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.1993
Vybrané provedení:Speiseeis - Methoden der Probenentnahme
NEPLATNÁ vydána dne 1.5.1992
Vybrané provedení:Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarrohren (Rutschpunkt)
NEPLATNÁ vydána dne 1.5.1991
Vybrané provedení:Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl (POZ)
NEPLATNÁ vydána dne 1.9.1993
Vybrané provedení:Prüfung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Probenentnahme von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Vorbereitung zur Untersuchung
NEPLATNÁ vydána dne 1.8.1994
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 03.05.2024 (Počet položek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.