DIN - Německé národní normy - strana 17801

Normy DIN - Německé národní normy - strana 17801

DIN - je chráněné označení německých národních technických norem.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy DIN - strana 17801" dle:    


E DIN 6647-1:1997-04 NEPLATNÁ

Means of packaging - Cylindrical beverage containers - Part 1: Allowable operating pressure up to 3 bar, nominal voltage up to 50 liter.

NEPLATNÁ vydána dne 1.4.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
982.00


do 7 pracovních dnů
DIN 6647-1:1998-05 NEPLATNÁ

Means of packaging - Cylindrical beverage containers - Part 1: Allowable operating pressure up to 3 bar, nominal voltage up to 50 litres.

NEPLATNÁ vydána dne 1.5.1998

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 147.10


SKLADEM
E DIN EN ISO 6647-1:2005-12 NEPLATNÁ

Rice - Determination of amylose content - Teil 1: Reference method.

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2005

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 814.50


do 7 pracovních dnů
DIN 6647-1:2006-12 NEPLATNÁ

Means of packaging - Cylindrical beverage containers - Part 1: Allowable operating pressure up to 3 bar, nominal volume up to 50 litres.

NEPLATNÁ vydána dne 1.12.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 647.20


SKLADEM
DIN EN ISO 6647-1:2007-11 NEPLATNÁ

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 271.60


SKLADEM
E DIN EN ISO 6647-1:2013-04 NEPLATNÁ

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method.

NEPLATNÁ vydána dne 1.4.2013

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 319.20


do 7 pracovních dnů
DIN EN ISO 6647-1:2015-09 NEPLATNÁ

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 1.9.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 059.10


SKLADEM
E DIN 6647-1:2018-11 NEPLATNÁ

Means of packaging - Cylindrical beverage containers - Part 1: Allowable operating pressure up to 3 bar, nominal volume up to 50 litres.

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 147.10


do 7 pracovních dnů
E DIN EN ISO 6647-1:2019-11 NEPLATNÁ

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin.

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2019

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 814.50


do 7 pracovních dnů
E DIN 6647-2:1997-04 NEPLATNÁ

Means of packaging - Cylindrical beverage containers - Part 1: Allowable operating pressure up to 7 bar, nominal volume up to 50 liter.

NEPLATNÁ vydána dne 1.4.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
982.00


do 7 pracovních dnů

Zobrazen záznam od 178000 až 178010 z celkem 195832 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.