Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
DIN - je chráněné označení německých národních technických norem.
Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear, bolt materials 1.1174.7 and 1.4544.9.
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.1984
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear; bolt material 1.7220.5.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear, bolt material 1.7220.5.
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.1984
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear; bolt materials 1.7734.5 and 1.4944.4.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear, bolt materials 1.4944.4 and 1.7734.5.
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.1984
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear; bolt material 1.6604.6.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.1983
Vybrané provedení:Aerospace; bolt calculation values, static load, for countersunk head bolts, single shear, bolt material 1.6604.6.
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.1984
Vybrané provedení:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Horizontal method for the detection of Salmonella spp..
NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2014
Vybrané provedení:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp..
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 1: Průkaz bakterií rodu Salmonella.)
NEPLATNÁ vydána dne 1.7.2017
Vybrané provedení:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC.
NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2019
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.