Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Cook & Chill method - Hygiene requirements.
Norma vydána dne 1.3.2023
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils - Determination of alkalinity.
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení alkality.)
Norma vydána dne 1.7.2002
Vybrané provedení:Subsoil - Verification of the safety of earthworks and foundations - Supplementary rules to DIN EN 1997-1.
Norma vydána dne 1.4.2021
Vybrané provedení:Food Hygiene - Milk vending machines - Hygiene requirements.
Norma vydána dne 1.4.2019
Vybrané provedení:Food hygiene - Food delivery to consumer (especially e-commerce) - Hygienic requirements and necessary information.
Norma vydána dne 1.3.2022
Vybrané provedení:Food hygiene - Commercial dishwashing machines - Additional hygiene requirements and testing.
Norma vydána dne 1.7.2024
Vybrané provedení:
Ceramic tiles - Part 1: Sampling and basis for acceptance.
(Keramické obkladové prvky - Část 1: Odběr vzorků a zásady pro přejímku.)
Norma vydána dne 1.2.2015
Vybrané provedení:
Ceramic tiles - Part 10: Determination of moisture expansion.
(Keramické obkladové prvky - Část 10: Stanovení změn rozměrů vlivem vlhkosti.)
Norma vydána dne 1.12.2021
Vybrané provedení:
Ceramic tiles - Part 11: Determination of crazing resistance for glazed tiles.
(Keramické obkladové prvky - Část 11: Stanovení odolnosti glazury proti vzniku trhlin - Glazované obkladové prvky.)
Norma vydána dne 1.9.1996
Vybrané provedení:
Ceramic tiles - Part 12: Determination of frost resistance.
(Keramické obkladové prvky - Část 12: Stanovení odolnosti proti vlivu mrazu.)
Norma vydána dne 1.12.1997
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.