ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 45

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 45

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 45" dle:    


ISO 10266:1992

Earth-moving machinery — Determination of slope limits for machine fluid systems operation — Static test method
(Engins de terrassement — Détermination des pentes limites pour l´aptitude au fonctionnement des systemes de fluides équipant les engins — Méthode d´essai statique)

Norma vydána dne 19.11.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 351.00


SKLADEM
ISO 10268:1993

Earth-moving machinery — Retarders for dumpers and tractor-scrapers — Performance tests
(Engins de terrassement — Ralentisseurs pour tombereaux et décapeuses — Essais de performance)

Norma vydána dne 1.7.1993

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 351.00


SKLADEM
ISO 10270:2022-ed.2.0

Corrosion of metals and alloys — Aqueous corrosion testing of zirconium alloys for use in nuclear power reactors
(Corrosion des métaux et alliages — Essais de corrosion aqueuse des alliages de zirconium utilisés dans les réacteurs nucléaires)

Norma vydána dne 9.2.2022

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 079.10


SKLADEM
ISO 10271:2020-ed.3.0

Dentistry — Corrosion test methods for metallic materials
(Médecine bucco-dentaire — Méthodes d´essai de corrosion des matériaux métalliques)

Norma vydána dne 1.9.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 870.00


SKLADEM
ISO 10272-1:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 1: Detection method
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 1: Méthode de recherche)

Norma vydána dne 28.6.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.40


SKLADEM
ISO 10272-1:2017-ed.2.0/Amd1:2023 Změna

Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 1: Detection method — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 1: Méthode de recherche — Amendment 1: Ajout de méthodes pour la confirmation et l’identification moléculaires de Campylobacter spp. thermotolérants, de l’utilisation d’un supplément de croissance dans le bouillon de Preston, et modification des essais de performance des milieux de culture)

Změna vydána dne 25.1.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.40


SKLADEM
ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 2: Colony-count technique
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 2: Technique par comptage des colonies)

Norma vydána dne 28.6.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.40


SKLADEM
ISO 10272-2:2017/Amd1:2023 Změna

Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 2: Colony-count technique — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and changes in the performance testing of culture media
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 2: Technique par comptage des colonies — Amendment 1: Ajout de méthodes pour la confirmation et l’identification moléculaires de Campylobacter spp. thermotolérants, et modification des essais de performance des milieux de culture)

Změna vydána dne 25.1.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 147.40


SKLADEM
ISO 10273:2017-ed.3.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche de Yersinia enterocolitica pathogenes)

Norma vydána dne 4.4.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 561.30


SKLADEM
ISO 10275:2020-ed.3.0

Metallic materials — Sheet and strip — Determination of tensile strain hardening exponent
(Matériaux métalliques — Tôles et bandes — Détermination du coefficient d´écrouissage en traction)

Norma vydána dne 19.8.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 440 až 450 z celkem 25749 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.