ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2527

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2527

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2527" dle:    


ISO 9587:2007-ed.2.0

Metallic and other inorganic coatings — Pretreatment of iron or steel to reduce the risk of hydrogen embrittlement
(Revetements métalliques et autres revetements inorganiques — Prétraitements du fer ou de l´acier visant a réduire le risque de fragilisation par l´hydrogene)

Norma vydána dne 6.11.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.60


SKLADEM
ISO 9588:2007-ed.2.0

Metallic and other inorganic coatings — Post-coating treatments of iron or steel to reduce the risk of hydrogen embrittlement
(Revetements métalliques et autres revetements inorganiques — Traitements apres revetement sur fer ou acier pour diminuer le risque de fragilisation par l´hydrogene)

Norma vydána dne 6.12.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.60


SKLADEM
ISO 9589:1994

Escalators — Building dimensions
(Escaliers mécaniques — Dimensions des emplacements)

Norma vydána dne 20.10.1994

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.60


SKLADEM
ISO 959-1:1998-ed.2.0

Pepper (Piper nigrum L.), whole or ground — Specification — Part 1: Black pepper
(Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 1: Poivre noir)

Norma vydána dne 14.5.1998

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.70


SKLADEM
ISO 959-2:1998-ed.2.0

Pepper (Piper nigrum L.), whole or ground — Specification — Part 2: White pepper
(Poivre (Piper nigrum L.), entier ou en poudre — Spécifications — Partie 2: Poivre blanc)

Norma vydána dne 14.5.1998

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.70


SKLADEM
ISO 9591:2004-ed.2.0

Corrosion of aluminium alloys — Determination of resistance to stress corrosion cracking
(Corrosion des alliages d´aluminium — Détermination de la résistance a la corrosion fissurante sous contrainte)

Norma vydána dne 13.9.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 053.70


SKLADEM
ISO/IEC 9592-1-ed.2.0

Information technology - Computer graphics and image processing - Programmer´s Hierarchical Interactive Graphics System (PHIGS) - Part 1: Functional description

Norma vydána dne 20.11.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 982.70


SKLADEM
ISO/IEC 9592-2-ed.2.0

Information technology - Computer graphics and image processing - Programmer´s Hierarchical Interactive Graphics System (PHIGS) - Part 2: Archive file format

Norma vydána dne 13.11.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 358.60


SKLADEM
ISO/IEC 9592-3-ed.2.0

Information technology - Computer graphics and image processing - Programmer´s Hierarchical Interactive Graphics System (PHIGS) - Part 3: Specification for clear-text encoding of archive file

Norma vydána dne 13.11.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 592.50


SKLADEM
ISO/IEC 9593-1-ed.1.0

Information processing systems - Computer graphics - Programmer´s Hierarchical Interactive Graphics System (PHIGS) language bindings - Part 1: FORTRAN

Norma vydána dne 20.6.1990

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 982.70


SKLADEM

Zobrazen záznam od 25260 až 25270 z celkem 25737 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.