ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2464

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2464

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2464" dle:    


ISO 9230:2007-ed.2.0

Information and documentation — Determination of price indexes for print and electronic media purchased by libraries
(Information et documentation — Détermination des indices de prix pour les documents imprimés et électroniques acquis par les bibliotheques)

Norma vydána dne 17.4.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 182.70


SKLADEM
ISO 9231:2008

Milk and milk products — Determination of the benzoic and sorbic acid contents
(Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en acide benzoique et en acide sorbique)

Norma vydána dne 10.7.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.70


SKLADEM
ISO 9232:2003

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus))

Norma vydána dne 13.1.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 112.70


SKLADEM
ISO 9232:2003/Amd1:2023 Změna

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)

Změna vydána dne 26.7.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
583.60


SKLADEM
ISO 9233-1:2018-ed.2.0

Cheese, cheese rind and processed cheese — Determination of natamycin content — Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind
(Fromage, croute de fromage et fromages fondus — Détermination de la teneur en natamycine — Partie 1: Méthode par spectrométrie d´absorption moléculaire pour croute de fromage)

Norma vydána dne 6.3.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 112.70


SKLADEM
ISO 9233-2:2018-ed.2.0

Cheese, cheese rind and processed cheese — Determination of natamycin content — Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
(Fromage, croute de fromage et fromages fondus — Détermination de la teneur en natamycine — Partie 2: Méthode par chromatographie liquide a haute performance pour fromage, croute de fromage et fromages fondus)

Norma vydána dne 6.3.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.70


SKLADEM
ISO 9235:2021-ed.3.0

Aromatic natural raw materials — Vocabulary
(Matieres premieres aromatiques naturelles — Vocabulaire)

Norma vydána dne 21.6.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.70


SKLADEM
ISO 9236-1:2004-ed.2.0

Photography — Sensitometry of screen/film systems for medical radiography — Part 1: Determination of sensitometric curve shape, speed and average gradient
(Photographie — Sensitométrie des ensembles film/écran pour la radiographie médicale — Partie 1: Détermination de la forme de la courbe sensitométrique, de la sensibilité et du contraste moyen)

Norma vydána dne 27.1.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 182.70


SKLADEM
ISO 9236-3:1999

Photography — Sensitometry of screen/film systems for medical radiography — Part 3: Determination of sensitometric curve shape, speed and average gradient for mammography
(Photographie — Sensitométrie des ensembles film/écran pour la radiographie médicale — Partie 3: Détermination de la forme de la courbe sensitométrique, de la sensibilité et du contraste moyen pour la mammographie)

Norma vydána dne 4.2.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 112.70


SKLADEM
ISO 9237:1995

Textiles — Determination of the permeability of fabrics to air
(Textiles — Détermination de la perméabilité a l´air des étoffes)

Norma vydána dne 1.6.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 361.80


SKLADEM

Zobrazen záznam od 24630 až 24640 z celkem 25491 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.