Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Cheese, cheese rind and processed cheese — Determination of natamycin content — Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind
(Fromage, croute de fromage et fromages fondus — Détermination de la teneur en natamycine — Partie 1: Méthode par spectrométrie d´absorption moléculaire pour croute de fromage)
Norma vydána dne 6.3.2018
Vybrané provedení:
Cheese, cheese rind and processed cheese — Determination of natamycin content — Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
(Fromage, croute de fromage et fromages fondus — Détermination de la teneur en natamycine — Partie 2: Méthode par chromatographie liquide a haute performance pour fromage, croute de fromage et fromages fondus)
Norma vydána dne 6.3.2018
Vybrané provedení:
Aromatic natural raw materials — Vocabulary
(Matieres premieres aromatiques naturelles — Vocabulaire)
Norma vydána dne 21.6.2021
Vybrané provedení:
Photography — Sensitometry of screen/film systems for medical radiography — Part 1: Determination of sensitometric curve shape, speed and average gradient
(Photographie — Sensitométrie des ensembles film/écran pour la radiographie médicale — Partie 1: Détermination de la forme de la courbe sensitométrique, de la sensibilité et du contraste moyen)
Norma vydána dne 27.1.2004
Vybrané provedení:
Photography — Sensitometry of screen/film systems for medical radiography — Part 3: Determination of sensitometric curve shape, speed and average gradient for mammography
(Photographie — Sensitométrie des ensembles film/écran pour la radiographie médicale — Partie 3: Détermination de la forme de la courbe sensitométrique, de la sensibilité et du contraste moyen pour la mammographie)
Norma vydána dne 4.2.1999
Vybrané provedení:
Textiles — Determination of the permeability of fabrics to air
(Textiles — Détermination de la perméabilité a l´air des étoffes)
Norma vydána dne 1.6.1995
Vybrané provedení:
Reaction to fire tests for floorings — Part 1: Determination of the burning behaviour using a radiant heat source
(Essais de réaction au feu des revetements de sol — Partie 1: Détermination du comportement au feu a l´aide d´une source de chaleur rayonnante)
Norma vydána dne 31.5.2010
Vybrané provedení:
Reaction to fire tests for floorings — Part 2: Determination of flame spread at a heat flux level of 25 kW/m2
(Essais de réaction au feu des revetements de sol — Partie 2: Détermination de la propagation de flamme a un niveau de flux énergétique de 25 kW/m2)
Norma vydána dne 13.12.2002
Vybrané provedení:
Coal preparation plant — Principles and conventions for flowsheets
(Ateliers de préparation du charbon — Principes et conventions relatifs aux schémas de traitement)
Norma vydána dne 30.11.1989
Vybrané provedení:
Textiles — Design of apparel for reduced fire hazard
(Textiles — Conception des vetements pour la réduction des risques de feu)
Norma vydána dne 1.10.1992
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.