ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2385

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2385

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2385" dle:    


ISO 8442-9:2018

Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 9: Requirements for ceramic knives
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 9: Exigences relatives aux couteaux en céramiques)

Norma vydána dne 9.2.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 026.40


SKLADEM
ISO 8443:2022-ed.4.0

Rolling bearings — Radial ball bearings with flanged outer ring — Flange dimensions
(Roulements — Roulements a billes avec bague extérieure a collet — Dimensions de collet)

Norma vydána dne 26.7.2022

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 340.60


SKLADEM
ISO 845:2006-ed.3.0

Cellular plastics and rubbers — Determination of apparent density
(Caoutchoucs et plastiques alvéolaires — Détermination de la masse volumique apparente)

Norma vydána dne 1.12.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 340.60


SKLADEM
ISO 8454:2024-ed.4.0

Cigarettes — Determination of carbon monoxide in the vapour phase of cigarette smoke — NDIR method
(Cigarettes — Dosage du monoxyde de carbone dans la phase gazeuse de la fumée de cigarette — Méthode IRND)

Norma vydána dne 19.4.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 026.40


SKLADEM
ISO 8455:2011-ed.2.0

Green coffee — Guidelines for storage and transport
(Café vert — Lignes directrices pour l´entreposage et le transport)

Norma vydána dne 3.2.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 340.60


SKLADEM
ISO 8455:2011-ed.2.0/Amd1:2015 Změna

Green coffee — Guidelines for storage and transport — Amendment 1
(Café vert — Lignes directrices pour l´entreposage et le transport — Amendement 1)

Změna vydána dne 8.4.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
561.20


SKLADEM
ISO 8456:1985

Storage equipment for loose bulk materials — Safety code
(Equipements de stockage de produits en vrac — Code de sécurité)

Norma vydána dne 28.11.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 340.60


SKLADEM
ISO 8458-1:2002-ed.2.0

Steel wire for mechanical springs — Part 1: General requirements
(Fils en acier pour ressorts mécaniques — Partie 1: Exigences générales)

Norma vydána dne 15.8.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 026.40


SKLADEM
ISO 8458-2:2002-ed.2.0

Steel wire for mechanical springs — Part 2: Patented cold-drawn non-alloy steel wire
(Fils en acier pour ressorts mécaniques — Partie 2: Fils en acier non allié, patentés, tréfilés a froid)

Norma vydána dne 15.8.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 026.40


SKLADEM
ISO 8458-3:2002-ed.2.0

Steel wire for mechanical springs — Part 3: Oil-hardened and tempered wire
(Fils en acier pour ressorts mécaniques — Partie 3: Fils trempés a l´huile et revenus)

Norma vydána dne 25.10.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 026.40


SKLADEM

Zobrazen záznam od 23840 až 23850 z celkem 25737 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.