Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Location of codes in trade documents — Technical Corrigendum 1
(Emplacement des codes dans les documents commerciaux — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 23.11.2000
Vybrané provedení:Information technology - High density digital recording (HDDR) - Part 1: Unrecorded magnetic tape for (HDDR) applications
Norma vydána dne 16.5.1991
Vybrané provedení:Information technology - High density digital recording (HDDR) - Part 2: Guide for interchange practice
Norma vydána dne 8.8.1991
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 1: Requirements for cutlery for the preparation of food
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 1: Exigences relatives a la coutellerie utilisée pour la préparation des denrées alimentaires)
Norma vydána dne 25.12.1997
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 2: Requirements for stainless steel and silver-plated cutlery
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 2: Exigences relatives a la coutellerie et aux couverts en acier inoxydable et en métal argenté)
Norma vydána dne 25.12.1997
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 3: Requirements for silver-plated table and decorative holloware
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 3: Exigences relatives a l´orfevrerie de table et décorative en métal argenté)
Norma vydána dne 25.12.1997
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 4: Requirements for gold plated cutlery
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 4: Exigences relatives a la coutellerie et aux couverts dorés)
Norma vydána dne 25.12.1997
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 5: Spécification du tranchant et essai de conservation du tranchant)
Norma vydána dne 8.12.2004
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 6: Lightly silver-plated table holloware protected by lacquer
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 6: Orfevrerie de table laquée et avec un léger placage d´argent)
Norma vydána dne 14.12.2000
Vybrané provedení:
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 7: Requirements for table cutlery made of silver, other precious metals and their alloys
(Matériaux et objets en contact avec les denrées alimentaires — Coutellerie et orfevrerie de table — Partie 7: Exigences relatives a la coutellerie de table en argent massif, autres métaux précieux et leurs alliages)
Norma vydána dne 14.12.2000
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.