Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Microscopes — Cover glasses — Part 1: Dimensional tolerances, thickness and optical properties
(Microscopes — Lamelles couvre-objet — Partie 1: Tolérances dimensionnelles, épaisseur et propriétés optiques)
Norma vydána dne 6.6.2017
Vybrané provedení:
Microscopes — Cover glasses — Part 2: Quality of materials, standards of finish and mode of packaging
(Microscopes — Lamelles couvre-objet — Partie 2: Qualité des matériaux, normes de finition et mode d´emballage)
Norma vydána dne 9.9.2013
Vybrané provedení:
Plastics — Determination of tensile-impact strength
(Plastiques — Détermination de la résistance au choc-traction)
Norma vydána dne 30.11.2023
Vybrané provedení:
Soil quality — Bioaccessibility of organic and inorganic pollutants from contaminated soil and soil-like materials
(Qualité du sol — Bioaccessibilité des polluants organiques et inorganiques provenant d’un sol ou de matériaux de type sol pollués)
Norma vydána dne 25.7.2024
Vybrané provedení:
Milk and milk products — Determination of organochlorine pesticides and polychlorobiphenyls — Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detection
(Lait et produits laitiers — Dosage des pesticides organochlorés et des polychlorobiphényles — Méthode par chromatographie capillaire en phase gazeuse-liquide avec détection a capture d´électrons)
Norma vydána dne 10.7.2008
Vybrané provedení:
Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 1: Infant foods
(Produits laitiers et produits a base de lait — Détermination de la teneur en matiere grasse par la méthode gravimétrique Weibull-Berntrop (Méthode de référence) — Partie 1: Aliments pour enfants en bas âge)
Norma vydána dne 20.9.2005
Vybrané provedení:
Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 2: Edible ices and ice-mixes
(Produits laitiers et produits a base de lait — Détermination de la teneur en matiere grasse par la méthode gravimétrique Weibull-Berntrop (Méthode de référence) — Partie 2: Glaces de consommation et préparations pour glaces a base de lait)
Norma vydána dne 20.9.2005
Vybrané provedení:
Milk products and milk-based foods — Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) — Part 3: Special cases
(Produits laitiers et produits a base de lait — Détermination de la teneur en matiere grasse par la méthode gravimétrique Weibull-Berntrop (Méthode de référence) — Partie 3: Cas particuliers)
Norma vydána dne 31.10.2005
Vybrané provedení:
Iron ore fines — Method for presentation of the results of sintering tests
(Particules de minerais de fer — Méthode de présentation des résultats d´essais de frittage)
Norma vydána dne 9.4.1992
Vybrané provedení:
Hard coal — Determination of the swelling properties using a dilatometer
(Houille — Détermination des propriétés de gonflement a l´aide d´un dilatometre)
Norma vydána dne 23.11.1989
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 21.08.2025 (Počet položek: 2 213 168)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.