ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2303

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2303

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2303" dle:    


ISO 770:2002-ed.2.0

Crude or rectified oils of Eucalyptus globulus (Eucalyptus globulus Labill.)
(Huile essentielle, crue ou rectifiée, d´Eucalyptus globulus (Eucalyptus globulus Labill.))

Norma vydána dne 27.6.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7700-1:2008-ed.2.0

Food products — Checking the performance of moisture meters in use — Part 1: Moisture meters for cereals
(Produits alimentaires — Vérification des humidimetres en service — Partie 1: Humidimetres pour céréales)

Norma vydána dne 11.11.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7700-2:2011-ed.2.0

Food products — Checking the performance of moisture meters in use — Part 2: Moisture meters for oilseeds
(Produits alimentaires — Vérification des humidimetres en service — Partie 2: Humidimetres pour graines oléagineuses)

Norma vydána dne 28.10.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7701:1994-ed.2.0

Dried apples — Specification and test methods
(Pommes séchées — Spécifications et méthodes d´essais)

Norma vydána dne 18.8.1994

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7702:1995-ed.2.0

Dried pears — Specification and test methods
(Poires séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7702:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried pears — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Poires séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 1.2.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.50


SKLADEM
ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM
ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 1.2.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.50


SKLADEM
ISO 7704:2023-ed.2.0

Water quality — Requirements for the performance testing of membrane filters used for direct enumeration of microorganisms by culture methods
(Qualité de l´eau — Exigences relatives aux essais de performance des membranes filtrantes utilisées pour le dénombrement direct des micro-organismes par des méthodes de culture)

Norma vydána dne 12.1.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 561.90


SKLADEM
ISO/TS 7705:2017

Guidelines for specifying Charpy V-notch impact prescriptions in steel specifications
(Lignes directrices pour la spécification des prescriptions d´énergie de rupture sur éprouvette Charpy a entaille en V dans les normes d´acier)

Norma vydána dne 19.7.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 042.50


SKLADEM

Zobrazen záznam od 23020 až 23030 z celkem 25862 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.