Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Savory — Specification — Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus)
(Sarriette — Spécifications — Partie 1: Sarriette des montagnes (Satureja montana Linnaeus))
Norma vydána dne 21.11.1991
Vybrané provedení:
Savory — Specification — Part 2: Summer savory (Satureja hortensis Linnaeus)
(Sarriette — Spécifications — Partie 2: Sarriette des jardins (Satureja hortensis Linnaeus))
Norma vydána dne 21.11.1991
Vybrané provedení:
Information processing — Magnetic disk for data storage devices — 83 000 flux transitions per track, 130 mm (5.12 in) outer diameter, 40 mm (1.57 in) inner diameter
(Traitement de l´information — Disque magnétique pour unités de stockage des données — 83 000 transitions de flux par piste, diametre extérieur 130 mm (5,12 in), diametre intérieur 40 mm (1,57 in))
Norma vydána dne 30.5.1985
Vybrané provedení:
Aluminium and aluminium alloys — Determination of iron — Orthophenanthroline photometric method
(Aluminium et alliages d´aluminium — Dosage du fer — Méthode photométrique a l´orthophénantroline)
Norma vydána dne 1.11.1973
Vybrané provedení:
Insulation caps and bushes for resistance welding equipment
(Capuchons et bagues isolantes pour les matériels pour soudage par résistance)
Norma vydána dne 30.5.1985
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus — Colony-count technique at 30 degrees C
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour le dénombrement de Bacillus cereus présomptifs — Technique par comptage des colonies a 30 degrés C)
Norma vydána dne 16.6.2004
Vybrané provedení:
Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus — Colony-count technique at 30 degrees C — Amendment 1: Inclusion of optional tests
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour le dénombrement de Bacillus cereus présomptifs — Technique par comptage des colonies a 30 degrés C — Amendement 1: Ajout de tests optionnels)
Změna vydána dne 31.3.2020
Vybrané provedení:
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of heat stress using calculation of the predicted heat strain
(Ergonomie des ambiances thermiques — Détermination analytique et interprétation de la contrainte thermique fondées sur le calcul de l´astreinte thermique prévisible)
Norma vydána dne 27.7.2023
Vybrané provedení:
Stationary source emissions — Determination of the mass concentration of sulfur dioxide — Hydrogen peroxide/barium perchlorate/Thorin method
(Émissions de sources fixes — Détermination de la concentration en masse de dioxyde de soufre — Méthode au peroxyde d´hydrogene/perchlorate de baryum/Thorin)
Norma vydána dne 20.7.1989
Vybrané provedení:
Stationary source emissions — Determination of the mass concentration of sulfur dioxide — Hydrogen peroxide/barium perchlorate/Thorin method — Amendment 1
(Émissions de sources fixes — Détermination de la concentration en masse de dioxyde de soufre — Méthode au peroxyde d´hydrogene/perchlorate de baryum/Thorin — Amendement 1)
Změna vydána dne 2.7.1998
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 03.09.2024 (Počet položek: 2 346 077)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.