Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Corrosion of metals and alloys — Stress corrosion testing — Part 9: Preparation and use of pre-cracked specimens for tests under rising load or rising displacement
(Corrosion des métaux et alliages — Essais de corrosion sous contrainte — Partie 9: Préparation et utilisation des éprouvettes préfissurées pour essais sous charge croissante ou sous déplacement croissant)
Norma vydána dne 3.8.2021
Vybrané provedení:
Spices and condiments — Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) — Specifications
(Épices et condiments — Paprika doux et fort en poudre (Capsicum annuum L. et Capsicum frutescens L.) — Spécifications)
Norma vydána dne 23.7.2020
Vybrané provedení:
Spices and condiments — Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika
(Épices et condiments — Détermination spectrophotométrique de la couleur extractible du paprika)
Norma vydána dne 23.7.2020
Vybrané provedení:
Ground (powdered) paprika (Capsicum annuum Linnaeus) — Microscopical examination
(Paprika (Capsicum annuum Linnaeus) en poudre — Examen au microscope)
Norma vydána dne 1.11.1984
Vybrané provedení:
Chillies and chilli oleoresins — Determination of total capsaicinoid content — Part 1: Spectrometric method
(Piments et leurs oléorésines — Détermination de la teneur en capsaicinoides totaux — Partie 1: Méthode par spectrométrie)
Norma vydána dne 15.12.1994
Vybrané provedení:
Chillies and chilli oleoresins — Determination of total capsaicinoid content — Part 2: Method using high-performance liquid chromatography
(Piments et leurs oléorésines — Détermination de la teneur en capsaicinoides totaux — Partie 2: Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance)
Norma vydána dne 8.7.1993
Vybrané provedení:
Rolling bearings — Test and assessment methods for cleanliness
(Roulements — Méthodes d´essai et d´évaluation de la propreté)
Norma vydána dne 26.9.2024
Vybrané provedení:
Earth-moving machinery — Loader and front loading excavator buckets — Volumetric ratings
(Engins de terrassement — Godets de chargeuses et de pelles a chargement frontal — Évaluations volumétriques)
Norma vydána dne 1.4.1983
Vybrané provedení:
Ships and marine technology — Air-conditioning and ventilation of accommodation spaces and other enclosed compartments on board ships — Design conditions and basis of calculations
(Navires et technologie maritime — Conditionnement d´air et ventilation des emménagements et autres compartiments fermés a bord des navires — Conditions de conception et bases de calcul)
Norma vydána dne 14.4.2022
Vybrané provedení:
Laboratory glassware — Disposable micropipettes
(Verrerie de laboratoire — Micropipettes a usage unique)
Norma vydána dne 25.4.1985
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 17.09.2025 (Počet položek: 2 234 360)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.