Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Ophthalmic optics and instruments — Near reading charts
(Optique et instruments ophtalmiques — Tableaux d’optotypes utilisés pour la mesure de l’acuité de lecture en vision de pres)
Norma vydána dne 9.2.2024
Vybrané provedení:
Leeks — Guide to cold storage and refrigerated transport
(Poireaux — Guide pour l´entreposage et le transport réfrigéré)
Norma vydána dne 11.7.1985
Vybrané provedení:
Dried oregano (Origanum vulgare L.) — Whole or ground leaves — Specification
(Origan séché (Origanum vulgare L.) — Feuilles entieres ou en poudre — Spécifications)
Norma vydána dne 30.9.1999
Vybrané provedení:
Dehydrated tarragon (Artemisia dracunculus Linnaeus) — Specification
(Estragon déshydraté (Artemisia dracunculus Linnaeus) — Spécifications)
Norma vydána dne 21.11.1991
Vybrané provedení:
Spices and condiments — Fennel seed, whole or ground — Part 1: Bitter fennel seed specification (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare)
(Épices et condiments — Graines de fenouil entieres ou moulues — Partie 1: Spécifications pour les graines de fenouil amer (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare))
Norma vydána dne 7.6.2023
Vybrané provedení:
Spices and condiments — Fennel seed, whole or ground — Part 2: Sweet fennel seed specification (Foeniculum vulgare var. panmorium)
(Épices et condiments — Graines de fenouil entieres ou moulues — Partie 2: Spécifications pour les graines de fenouil doux (Foeniculum vulgare var. panmorium))
Norma vydána dne 7.6.2023
Vybrané provedení:
Savory — Specification — Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus)
(Sarriette — Spécifications — Partie 1: Sarriette des montagnes (Satureja montana Linnaeus))
Norma vydána dne 21.11.1991
Vybrané provedení:
Savory — Specification — Part 2: Summer savory (Satureja hortensis Linnaeus)
(Sarriette — Spécifications — Partie 2: Sarriette des jardins (Satureja hortensis Linnaeus))
Norma vydána dne 21.11.1991
Vybrané provedení:
Information processing — Magnetic disk for data storage devices — 83 000 flux transitions per track, 130 mm (5.12 in) outer diameter, 40 mm (1.57 in) inner diameter
(Traitement de l´information — Disque magnétique pour unités de stockage des données — 83 000 transitions de flux par piste, diametre extérieur 130 mm (5,12 in), diametre intérieur 40 mm (1,57 in))
Norma vydána dne 30.5.1985
Vybrané provedení:
Aluminium and aluminium alloys — Determination of iron — Orthophenanthroline photometric method
(Aluminium et alliages d´aluminium — Dosage du fer — Méthode photométrique a l´orthophénantroline)
Norma vydána dne 1.11.1973
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 24.04.2024 (Počet položek: 2 895 425)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.