ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2259

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2259

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2259" dle:    


ISO 7700-2:2011-ed.2.0

Food products — Checking the performance of moisture meters in use — Part 2: Moisture meters for oilseeds
(Produits alimentaires — Vérification des humidimetres en service — Partie 2: Humidimetres pour graines oléagineuses)

Norma vydána dne 28.10.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM
ISO 7701:1994-ed.2.0

Dried apples — Specification and test methods
(Pommes séchées — Spécifications et méthodes d´essais)

Norma vydána dne 18.8.1994

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM
ISO 7702:1995-ed.2.0

Dried pears — Specification and test methods
(Poires séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM
ISO 7702:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried pears — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Poires séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 1.2.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.80


SKLADEM
ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM
ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 1.2.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.80


SKLADEM
ISO 7704:2023-ed.2.0

Water quality — Requirements for the performance testing of membrane filters used for direct enumeration of microorganisms by culture methods
(Qualité de l´eau — Exigences relatives aux essais de performance des membranes filtrantes utilisées pour le dénombrement direct des micro-organismes par des méthodes de culture)

Norma vydána dne 12.1.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
5 529.00


SKLADEM
ISO/TS 7705:2017

Guidelines for specifying Charpy V-notch impact prescriptions in steel specifications
(Lignes directrices pour la spécification des prescriptions d´énergie de rupture sur éprouvette Charpy a entaille en V dans les normes d´acier)

Norma vydána dne 19.7.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM
ISO 7707:1986

Commercial road vehicles — Connections for rear-mounted power take-offs (PTO)
(Véhicules routiers utilitaires — Connexions pour prises de puissance arriere)

Norma vydána dne 16.10.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 342.30


SKLADEM
ISO 7708:1995

Air quality — Particle size fraction definitions for health-related sampling
(Qualité de l´air — Définitions des fractions de taille des particules pour l´échantillonnage lié aux problemes de santé)

Norma vydána dne 6.4.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM

Zobrazen záznam od 22580 až 22590 z celkem 25370 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.