Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Diesel engines — End-mounting flanges for pumps — Part 1: Fuel injection pumps
(Moteurs diesels — Brides de montage des pompes — Partie 1: Pompes d´injection de carburant)
Norma vydána dne 22.7.2024
Vybrané provedení:
Diesel engines — End-mounting flanges for pumps — Part 2: High-pressure supply pumps for common rail fuel injection systems
(Moteurs diesels — Brides de montage des pompes — Partie 2: Pompes d´alimentation a haute pression pour systemes d´injection de combustible a rampe commune)
Norma vydána dne 24.8.2021
Vybrané provedení:
Risk management - Vocabulary
(Management du risque - Vocabulaire)
Norma vydána dne 13.11.2009
Vybrané provedení:
Agricultural wheeled tractors — Rear-mounted three-point linkage — Categories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N and 4
(Tracteurs agricoles a roues — Attelage trois points monté a l´arriere — Catégories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N et 4)
Norma vydána dne 28.1.2009
Vybrané provedení:
Agricultural wheeled tractors — Rear-mounted three-point linkage — Categories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N and 4 — Amendment 1
(Tracteurs agricoles a roues — Attelage trois points monté a l´arriere — Catégories 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N et 4 — Amendement 1)
Změna vydána dne 4.7.2014
Vybrané provedení:
Rice — Specification
(Riz — Spécifications)
Norma vydána dne 7.6.2021
Vybrané provedení:
Rice — Specification — Amendment 1
(Riz — Spécifications — Amendement 1)
Změna vydána dne 15.7.2024
Vybrané provedení:
Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method
(Semoule de blé dur et pâtes alimentaires — Appréciation de la qualité de cuisson par analyse sensorielle — Partie 1: Méthode de référence)
Norma vydána dne 8.3.2016
Vybrané provedení:
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina — Estimation of cooking quality by sensory analysis — Part 2: Routine method
(Pâtes alimentaires produites a partir de semoule de blé dur — Appréciation de la qualité de cuisson par analyse sensorielle — Partie 2: Méthode de routine)
Norma vydána dne 11.8.2008
Vybrané provedení:
Milled cereal products — Determination of fat acidity
(Produits de mouture des céréales — Détermination de l´acidité grasse)
Norma vydána dne 13.3.2019
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 04.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.