ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2247

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2247

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2247" dle:    


ISO 7543-1:1994

Chillies and chilli oleoresins — Determination of total capsaicinoid content — Part 1: Spectrometric method
(Piments et leurs oléorésines — Détermination de la teneur en capsaicinoides totaux — Partie 1: Méthode par spectrométrie)

Norma vydána dne 15.12.1994

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM
ISO 7543-2:1993

Chillies and chilli oleoresins — Determination of total capsaicinoid content — Part 2: Method using high-performance liquid chromatography
(Piments et leurs oléorésines — Détermination de la teneur en capsaicinoides totaux — Partie 2: Méthode par chromatographie en phase liquide a haute performance)

Norma vydána dne 8.7.1993

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM
ISO 7546:1983

Earth-moving machinery — Loader and front loading excavator buckets — Volumetric ratings
(Engins de terrassement — Godets de chargeuses et de pelles a chargement frontal — Évaluations volumétriques)

Norma vydána dne 1.4.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 020.80


SKLADEM
ISO 7547:2022-ed.3.0

Ships and marine technology — Air-conditioning and ventilation of accommodation spaces and other enclosed compartments on board ships — Design conditions and basis of calculations
(Navires et technologie maritime — Conditionnement d´air et ventilation des emménagements et autres compartiments fermés a bord des navires — Conditions de conception et bases de calcul)

Norma vydána dne 14.4.2022

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 137.80


SKLADEM
ISO 7550:1985

Laboratory glassware — Disposable micropipettes
(Verrerie de laboratoire — Micropipettes a usage unique)

Norma vydána dne 25.4.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM
ISO 7551:2023-ed.2.0

Dentistry — Endodontic absorbent points
(Médecine bucco-dentaire — Cônes absorbants utilisés en endodontie)

Norma vydána dne 2.5.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 020.80


SKLADEM
ISO/TR 7553:1987

Fertilizers — Sampling — Minimum mass of increment to be taken to be representative of the total sampling unit
(Engrais — Échantillonnage — Masse minimale du prélevement en cas de traitement de la totalité de l´unité d´échantillonnage a prélever)

Norma vydána dne 25.6.1987

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 020.80


SKLADEM
ISO 7558:1988

Guide to the prepacking of fruits and vegetables
(Guide pour le préemballage des fruits et légumes)

Norma vydána dne 1.12.1988

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM
ISO 756-1:1981

Propan-2-ol for industrial use — Methods of test — Part 1: General
(Propanol-2 a usage industriel — Méthodes d´essai — Partie 1: Généralités)

Norma vydána dne 1.12.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM
ISO 7560:1995-ed.2.0

Cucumbers — Storage and refrigerated transport
(Concombres — Entreposage et transport réfrigérés)

Norma vydána dne 28.9.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 347.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 22460 až 22470 z celkem 25370 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.