ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2221

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2221

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2221" dle:    


ISO 6877:2025-ed.4.0

Dentistry — Endodontic obturating materials
(Médecine bucco-dentaire — Matériaux d’obturation endodontique)

Norma vydána dne 1.8.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 105.60


SKLADEM
ISO 6878:2004-ed.2.0

Water quality — Determination of phosphorus — Ammonium molybdate spectrometric method
(Qualité de l´eau — Dosage du phosphore — Méthode spectrométrique au molybdate d´ammonium)

Norma vydána dne 2.6.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 105.60


SKLADEM
ISO 6880:1983

Machinery for agriculture — Trailed units of shallow tillage equipment — Main dimensions and attachment points
(Matériel agricole — Unités traînées de matériel de préparation superficielle du sol — Principales dimensions et points de fixation)

Norma vydána dne 1.2.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 337.40


SKLADEM
ISO 6881:2023

Radio-frequency identification of animals — Code structure ultra high frequency transponders
(Identification par radiofréquence des animaux — Structure du code des transpondeurs a ultra haute fréquence)

Norma vydána dne 14.12.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 048.10


SKLADEM
ISO 6882:1981

Asparagus — Guide to refrigerated transport
(Asperges — Guide pour le transport réfrigéré)

Norma vydána dne 1.8.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 337.40


SKLADEM
ISO 6883:2017-ed.5.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of conventional mass per volume (litre weight in air)
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de la masse volumique conventionnelle (poids du litre dans l´air))

Norma vydána dne 1.2.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 021.70


SKLADEM
ISO 6884:2008-ed.2.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of ash
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination du taux de cendres)

Norma vydána dne 27.11.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 337.40


SKLADEM
ISO 6885:2016-ed.4.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of anisidine value
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de l´indice d´anisidine)

Norma vydána dne 11.2.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 021.70


SKLADEM
ISO 6886:2016-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de la stabilité a l´oxydation (essai d´oxydation accéléré))

Norma vydána dne 15.2.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 048.10


SKLADEM
ISO 6887-1:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 1: Regles générales pour la préparation de la suspension mere et des dilutions décimales)

Norma vydána dne 15.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 105.60


SKLADEM

Zobrazen záznam od 22200 až 22210 z celkem 25885 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.