ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2145

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2145

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2145" dle:    


ISO 6662:1983

Plums — Guide to cold storage
(Prunes — Guide pour l´entreposage réfrigéré)

Norma vydána dne 1.2.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6663:1995-ed.2.0

Garlic — Cold storage
(Ail — Entreposage réfrigéré)

Norma vydána dne 29.6.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6664:1983

Bilberries and blueberries — Guide to cold storage
(Myrtilles — Guide pour l´entreposage réfrigéré)

Norma vydána dne 1.2.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6665:1983

Strawberries — Guide to cold storage
(Fraises — Guide pour l´entreposage réfrigéré)

Norma vydána dne 1.2.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6666:2011-ed.2.0

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
(Échantillonnage du café — Sondes pour café vert et café en parche)

Norma vydána dne 31.10.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6667:1985

Green coffee — Determination of proportion of insect-damaged beans
(Café vert — Détermination de la proportion de feves endommagées par les insectes)

Norma vydána dne 31.10.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 936.90


SKLADEM
ISO 6668:2008-ed.2.0

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
(Café vert — Préparation des échantillons en vue de l´analyse sensorielle)

Norma vydána dne 26.5.2008

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6669:1995

Green and roasted coffee — Determination of free-flow bulk density of whole beans (Routine method)
(Café vert et café torréfié — Détermination de la masse volumique sans tassement des grains entiers (méthode pratique))

Norma vydána dne 14.9.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6670:2002-ed.2.0

Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
(Café soluble — Méthode d´échantillonnage pour emballages en vrac avec doublure)

Norma vydána dne 18.7.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM
ISO 6673:2003-ed.2.0

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
(Café vert — Détermination de la perte de masse a 105 degrés C)

Norma vydána dne 22.8.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 291.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21440 až 21450 z celkem 25247 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.