Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Petroleum liquids and gases — Fidelity and security of dynamic measurement — Cabled transmission of electric and/or electronic pulsed data
(Liquides et gaz de pétrole — Fidélité et sécurité des mesures dynamiques — Systemes de transmission par câbles de données, sous forme d´impulsions électriques et/ou électroniques)
Norma vydána dne 1.12.1982
Vybrané provedení:
Automatic steam traps — Definition of technical terms
(Purgeurs automatiques de vapeur d´eau — Définition des termes techniques)
Norma vydána dne 1.8.1980
Vybrané provedení:
Automatic steam traps — Definition of technical terms — Technical Corrigendum 1
(Purgeurs automatiques de vapeur d´eau — Définition des termes techniques — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 15.6.2009
Vybrané provedení:
Automatic steam traps — Marking
(Purgeurs automatiques de vapeurs d´eau — Marquage)
Norma vydána dne 8.12.2016
Vybrané provedení:
Flanged automatic steam traps — Face-to-face dimensions
(Purgeurs automatiques de vapeur d´eau, a brides — Dimensions face-a-face)
Norma vydána dne 1.6.1980
Vybrané provedení:
Shipbuilding — Topping winches
(Construction navale — Treuils d´apiquage)
Norma vydána dne 3.11.1988
Vybrané provedení:
Laboratory glassware — Filter flasks
(Verrerie de laboratoire — Fioles a filtrer)
Norma vydána dne 1.10.2012
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide ascorbique — Partie 1: Méthode de référence)
Norma vydána dne 9.10.1986
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid content — Part 2: Routine methods
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en acide ascorbique — Partie 2: Méthodes pratiques)
Norma vydána dne 1.11.1984
Vybrané provedení:
Fruits, vegetables and derived products — Determination of carotene content — Part 2: Routine methods
(Fruits, légumes et produits dérivés — Détermination de la teneur en carotenes — Partie 2: Méthodes pratiques)
Norma vydána dne 21.5.1992
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.