ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2115

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2115

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2115" dle:    


ISO 6312:2010-ed.3.0

Road vehicles — Brake linings — Shear test procedure for disc brake pad and drum brake shoe assemblies
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Méthode d´essai de cisaillement des ensembles de plaquettes de freins a disque et segments de freins a tambour)

Norma vydána dne 11.8.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 019.00


SKLADEM
ISO 6313:1980

Road vehicles — Brake linings — Effects of heat on dimensions and form of disc brake pads — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Effet de la chaleur sur les dimensions et la forme des patins de freins a disque — Méthode d´essai)

Norma vydána dne 1.6.1980

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 346.00


SKLADEM
ISO 6314:1980

Road vehicles — Brake linings — Resistance to water, saline solution, oil and brake fluid — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Résistance a l´eau, aux solutions salines, a l´huile et au liquide de frein — Méthode d´essai)

Norma vydána dne 1.7.1980

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 346.00


SKLADEM
ISO 6315:1980

Road vehicles — Brake linings — Seizure to ferrous mating surface due to corrosion — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Adhérence de la surface ferreuse due a la corrosion — Méthode d´essai)

Norma vydána dne 1.7.1980

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 346.00


SKLADEM
ISO 6316:2012-ed.5.0

Hot-rolled steel strip of structural quality
(Feuillards laminés a chaud en acier de construction)

Norma vydána dne 13.12.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 019.00


SKLADEM
ISO 6320:2017-ed.5.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of refractive index
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de l´indice de réfraction)

Norma vydána dne 2.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 346.00


SKLADEM
ISO 6321:2021-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes — Slip point
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination du point de fusion en tube capillaire ouvert — Point de glissement)

Norma vydána dne 8.6.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 019.00


SKLADEM
ISO 6322-1:1996-ed.2.0

Storage of cereals and pulses — Part 1: General recommendations for the keeping of cereals
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 1: Recommandations générales pour la conservation des céréales)

Norma vydána dne 24.10.1996

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 134.20


SKLADEM
ISO 6322-2:2000-ed.2.0

Storage of cereals and pulses — Part 2: Practical recommendations
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 2: Recommandations pratiques)

Norma vydána dne 10.2.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 019.00


SKLADEM
ISO 6322-3:1989-ed.2.0

Storage of cereals and pulses — Part 3: Control of attack by pests
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 3: Contrôle de l´attaque par les déprédateurs)

Norma vydána dne 15.6.1989

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 346.00


SKLADEM

Zobrazen záznam od 21140 až 21150 z celkem 25356 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.