Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Road vehicles — Brake linings — Shear test procedure for disc brake pad and drum brake shoe assemblies
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Méthode d´essai de cisaillement des ensembles de plaquettes de freins a disque et segments de freins a tambour)
Norma vydána dne 11.8.2010
Vybrané provedení:
Road vehicles — Brake linings — Effects of heat on dimensions and form of disc brake pads — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Effet de la chaleur sur les dimensions et la forme des patins de freins a disque — Méthode d´essai)
Norma vydána dne 1.6.1980
Vybrané provedení:
Road vehicles — Brake linings — Resistance to water, saline solution, oil and brake fluid — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Résistance a l´eau, aux solutions salines, a l´huile et au liquide de frein — Méthode d´essai)
Norma vydána dne 1.7.1980
Vybrané provedení:
Road vehicles — Brake linings — Seizure to ferrous mating surface due to corrosion — Test procedure
(Véhicules routiers — Garnitures de freins — Adhérence de la surface ferreuse due a la corrosion — Méthode d´essai)
Norma vydána dne 1.7.1980
Vybrané provedení:
Hot-rolled steel strip of structural quality
(Feuillards laminés a chaud en acier de construction)
Norma vydána dne 13.12.2012
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils — Determination of refractive index
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination de l´indice de réfraction)
Norma vydána dne 2.3.2017
Vybrané provedení:
Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes — Slip point
(Corps gras d´origines animale et végétale — Détermination du point de fusion en tube capillaire ouvert — Point de glissement)
Norma vydána dne 8.6.2021
Vybrané provedení:
Storage of cereals and pulses — Part 1: General recommendations for the keeping of cereals
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 1: Recommandations générales pour la conservation des céréales)
Norma vydána dne 24.10.1996
Vybrané provedení:
Storage of cereals and pulses — Part 2: Practical recommendations
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 2: Recommandations pratiques)
Norma vydána dne 10.2.2000
Vybrané provedení:
Storage of cereals and pulses — Part 3: Control of attack by pests
(Stockage des céréales et des légumineuses — Partie 3: Contrôle de l´attaque par les déprédateurs)
Norma vydána dne 15.6.1989
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 17.09.2024 (Počet položek: 2 350 347)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.