ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2061

Normy ISO - Mezinárodní organizace pro standardizaci - strana 2061

ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ISO - strana 2061" dle:    


ISO 5495:2005-ed.3.0/Amd1:2016 Změna

Sensory analysis — Methodology — Paired comparison test — Amendment 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Amendement 1)

Změna vydána dne 15.2.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
572.40


SKLADEM
ISO 5495:2005-ed.3.0/Cor1:2006 Oprava

Sensory analysis — Methodology — Paired comparison test — Technical Corrigendum 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 6.7.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.70


SKLADEM
ISO 5496:2006-ed.2.0

Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Initiation et entraînement des sujets a la détection et a la reconnaissance des odeurs)

Norma vydána dne 7.8.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 116.30


SKLADEM
ISO 5496:2006/Amd1:2018 Změna

Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours — Amendment 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Initiation et entraînement des sujets a la détection et a la reconnaissance des odeurs — Amendement 1)

Změna vydána dne 3.5.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
572.40


SKLADEM
ISO 5497:1982

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Directives pour la préparation d´échantillons pour lesquels l´analyse sensorielle directe n´est pas possible)

Norma vydána dne 1.9.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 367.30


SKLADEM
ISO 5498:1981

Agricultural food products — Determination of crude fibre content — General method
(Produits agricoles alimentaires — Détermination de l´indice d´insoluble dit "cellulosique" — Méthode générale)

Norma vydána dne 1.4.1981

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO/TS 5499:2024

Health informatics — Clinical particulars — Core principles for the harmonization of therapeutic indications terms and identifiers
(Informatique de santé — Spécificités cliniques — Principes fondamentaux pour l´harmonisation des termes et identifiants des indications thérapeutiques)

Norma vydána dne 31.1.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 197.40


SKLADEM
ISO 5500:1986-ed.2.0

Oilseed residues — Sampling
(Tourteaux de graines oléagineuses — Échantillonnage)

Norma vydána dne 23.10.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM
ISO 55000:2024-ed.2.0

Asset management — Vocabulary, overview and principles
(Gestion d´actifs — Vocabulaire, aperçu général et principes)

Norma vydána dne 3.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 116.30


SKLADEM
ISO 55001:2024-ed.2.0

Asset management — Asset management system — Requirements
(Gestion d´actifs — Systemes de gestion d´actifs — Exigences)

Norma vydána dne 3.7.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 116.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 20600 až 20610 z celkem 25667 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.