Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ISO (International Organization for Standardization - Mezinárodní organizace pro standardizaci) je největším světovým tvůrcem dobrovolných mezinárodních norem. Mezinárodní normy uvádějí současné specifikace produktů, služeb a osvědčených metod, čímž napomáhají zefektivnění průmyslu. Díky tomu, že jsou vytvářeny na základě mezinárodní shody, napomáhají při překonávání překážek v mezinárodním obchodu.
Sensory analysis — Methodology — Paired comparison test — Amendment 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Amendement 1)
Změna vydána dne 15.2.2016
Vybrané provedení:
Sensory analysis — Methodology — Paired comparison test — Technical Corrigendum 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Essai de comparaison par paires — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 6.7.2006
Vybrané provedení:
Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Initiation et entraînement des sujets a la détection et a la reconnaissance des odeurs)
Norma vydána dne 7.8.2006
Vybrané provedení:
Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours — Amendment 1
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Initiation et entraînement des sujets a la détection et a la reconnaissance des odeurs — Amendement 1)
Změna vydána dne 3.5.2018
Vybrané provedení:
Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Directives pour la préparation d´échantillons pour lesquels l´analyse sensorielle directe n´est pas possible)
Norma vydána dne 1.9.1982
Vybrané provedení:
Agricultural food products — Determination of crude fibre content — General method
(Produits agricoles alimentaires — Détermination de l´indice d´insoluble dit "cellulosique" — Méthode générale)
Norma vydána dne 1.4.1981
Vybrané provedení:
Health informatics — Clinical particulars — Core principles for the harmonization of therapeutic indications terms and identifiers
(Informatique de santé — Spécificités cliniques — Principes fondamentaux pour l´harmonisation des termes et identifiants des indications thérapeutiques)
Norma vydána dne 31.1.2024
Vybrané provedení:
Oilseed residues — Sampling
(Tourteaux de graines oléagineuses — Échantillonnage)
Norma vydána dne 23.10.1986
Vybrané provedení:
Asset management — Vocabulary, overview and principles
(Gestion d´actifs — Vocabulaire, aperçu général et principes)
Norma vydána dne 3.7.2024
Vybrané provedení:
Asset management — Asset management system — Requirements
(Gestion d´actifs — Systemes de gestion d´actifs — Exigences)
Norma vydána dne 3.7.2024
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.