Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Normy GB jsou čínské národní normy, které vydává Čínský standardizační správní úřad (SAC).
Pod obvyklým názvem normy GB se čínské národní normy využívají po celé Číně a uvádějí sjednocené výrobní požadavky na bezpečnost a kvalitu produktů.
Normy GB jsou často upraveny či přímo vytvářeny podle mezinárodních norem ISO, IEC či na jiné mezinárodní úrovni. I když jsou ve velké míře harmonizovány, normy GB se od mezinárodních norem mohou odlišovat.
Přibližně 15% všech norem GB je závazných a lze je rozpoznat pomocí předpony GB, po které následuje kód normy:
GB - Závazné národní normy
GB/T - Dobrovolné národní normy
GB/Z - Národní řídící technický dokument
Method for determination of crude protein in fruit and vegetable products
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Method for determination of total ash and of alkalinity of total ash and water-soluble ash in fruit and vegetable products
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Method for determination of dry matter and water content in fruit and vegetable products
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Dehydrated mushroom
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Dehydrated onion
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Dehydrated garlic
NEPLATNÁ vydána dne 27.2.1988
Vybrané provedení:Dehydrated garlic--Determination method of volatile organic sulphur compounds
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Code of practice for the processing and handling of quick frozen foods
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Frozen common bean
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Frozen greenpeas
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1988
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 24.07.2024 (Počet položek: 2 338 963)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.