Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pharmacodynamic test technical specification for aquaculture antimicrobial agent - Part 1: Antibiotics susceptibility test of macro-broth dilution method
NEPLATNÁ vydána dne 30.12.2011
Vybrané provedení:Pharmacodynamic test technical specification for aquaculture antimicrobial agent - Part 2: Prevention and cure test with artificial infection
NEPLATNÁ vydána dne 30.12.2011
Vybrané provedení:Hygienic standards for BHC and DDT residues in grains,vegetables and other foods
NEPLATNÁ vydána dne 23.9.1981
Vybrané provedení:Maximum residue limits for pesticides in food
NEPLATNÁ vydána dne 25.1.2005
Vybrané provedení:National food safety standard—Maximum residue limits for pesticides in food
NEPLATNÁ vydána dne 16.11.2012
Vybrané provedení:National food safety standard—Maximum residue limits for pesticides in food
NEPLATNÁ vydána dne 20.3.2014
Vybrané provedení:National food safety standard—Maximum residue limits for pesticides in food
NEPLATNÁ vydána dne 18.12.2016
Vybrané provedení:National food safety standard—Maximum residue limits for pesticides in food
NEPLATNÁ vydána dne 15.8.2019
Vybrané provedení:[Replaced by GB 2763-2019] National food safety standard -- Maximum residue limits for 43 pesticides in foods, such as paraquat
NEPLATNÁ vydána dne 21.6.2018
Vybrané provedení:Code of practice for quick frozen tilapia fillets
NEPLATNÁ vydána dne 30.12.2011
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 21.07.2024 (Počet položek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.