Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Information technology—Text communication—Message—Oriented text interchange system (MOTIS)—Part 3:Abstrach service definition conventions
NEPLATNÁ vydána dne 10.4.1996
Vybrané provedení:Method for determination of glucose in food—Enzyme—colorimetric method and enzyme-electrode method
NEPLATNÁ vydána dne 10.4.1996
Vybrané provedení:Method for determination of sucrose in food Enzyme-colorimetric method
NEPLATNÁ vydána dne 10.4.1996
Vybrané provedení:Method for determination of starch in food-Enzyme-colorimetric method
NEPLATNÁ vydána dne 10.4.1996
Vybrané provedení:Marking for plastic packing products recycling
NEPLATNÁ vydána dne 10.4.1996
Vybrané provedení:Marking of plastics products
NEPLATNÁ vydána dne 11.4.2008
Vybrané provedení:Chi—fiavour Chinese spirits
NEPLATNÁ vydána dne 12.4.1996
Vybrané provedení:Chi-flavour Chinese spirits
NEPLATNÁ vydána dne 19.1.2007
Vybrané provedení:Sensory analysis—Methodology—Evaluation of food products by methods using scales
NEPLATNÁ vydána dne 12.4.1996
Vybrané provedení:Sensory analysis General—guidance for the selection, training and monitoring of experts
NEPLATNÁ vydána dne 12.4.1996
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 18.09.2025 (Počet položek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.