Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Inspection of grain and oils—Determination of calcium in cereals and cereal products
NEPLATNÁ vydána dne 4.11.2008
Vybrané provedení:Bread baking quality of wheat flour—Straight dough method
NEPLATNÁ vydána dne 5.9.1993
Vybrané provedení:Bread baking quality of wheat flour—Sponge dough method
NEPLATNÁ vydána dne 5.9.1993
Vybrané provedení:Wheat-meal fermentation time test
NEPLATNÁ vydána dne 5.9.1993
Vybrané provedení:Method for determination of water absorption of wheat flour and rheological properties of doughs using a farinograph
NEPLATNÁ vydána dne 5.9.1993
Vybrané provedení:Wheat flour—Physical characteristics of doughs—Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
NEPLATNÁ vydána dne 18.5.2006
Vybrané provedení:Method for determination of rheological properties of doughs using an extensograph
NEPLATNÁ vydána dne 5.9.1993
Vybrané provedení:Wheat flour—Physical characteristics of doughs—Determination of rheological properties using an extensograph
NEPLATNÁ vydána dne 18.5.2006
Vybrané provedení:General specification for engine-room bottom coating
NEPLATNÁ vydána dne 9.9.1993
Vybrané provedení:Propagation characteristics in land mobile service and fixed service—Part 1:Propagation characteristics in land mobile service
NEPLATNÁ vydána dne 14.9.1993
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 16.12.2025 (Počet položek: 2 252 193)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.